Logo gemeentenieuwsonline.nl
Een van de gezellige en goed bezochte bijeenkomsten
Een van de gezellige en goed bezochte bijeenkomsten

KBO Beek: een zekerheid het hele jaar door

Foto: René Hendriks

BEEK - "Wij zijn alweer zo`n half jaar onderweg in 2018 en gelukkig weten steeds meer bewoners van Beek en omstreken ons te vinden."

"De KBO Beek heeft voor u de oplossingen op diverse vlakken, zo als belangenbehartiging, educatie, sport en beweging voor verschillende leeftijdsgroepen, nu ook qigong-, dans-, fiets-, wandel- en koersbalclubs maar ook zorgt de KBO Beek voor gezelligheid met de themamiddagen, diverse uitstapjes en onze wekelijkse clubmiddagen zijn een fijn sociaal samenzijn met ook diverse spellen, biljarten, darten en een kopje koffie voor een euro kom eens aan en overtuig u.

Kortom, de KBO Beek is de seniorenvereniging van Beek, waar iedere senior van boven de Abraham en Sara leeftijd bij zou moeten willen horen. Onze belangenbehartiging is er voor u niet alleen vanuit het hoofdkantoor KBO-PCOB, maar ook in onze eigen vereniging zijn er de vrijwillige ouderen adviseurs, woonadviseur, er is hulp bij het invullen van uw belastingformulier en een actief bestuur staat voor u op elk moment met raad en daad paraat. Door het samengaan van onze unie KBO met de Protestant Christelijke Ouderen Bond, zijn wij landelijk nog veel groter geworden, dus worden uw belangen ook landelijk nog beter gehoord.

Onze KBO Beek staat al jaren open voor alle gezindten, sexuele geaardheid of politieke kleur. Lid worden betekent ook dat u, met uw KBO Beek pas, bij meer dan veertig winkels en bedrijven in onze gemeente maar ook daarbuiten korting krijgt; uw premie bij verschillende ziektekostenverzekering, door uw lidmaatschap van de KBO Beek, aanzienlijk gereduceerd wordt.

Ook uw kosten bij voor u geselecteerde elektriciteit- en telefoonmaatschappij verminderen door uw lidmaatschap. Verder heeft uw eigen KBO-PCOB een eigen klantenservice met diverse voordelige aanbiedingen waarvan u kunt profiteren als lid van de KBO Beek. Toegang tot de KBO-PCOG servicelijn voor uw vragen over wonen, zorg, gezondheid en juridische zaken. De KBO Beek is sponsor van uw portemonnee, u kunt alles zelf meemaken als u lid of donateur wordt van de seniorenvereniging uit Beek, de KBO. En dit alles maken wij voor u mogelijk voor 20 euro per kalender jaar, u ontvangt dan 10 maal per jaar het KBO-PCOB magazine met onze nieuwsbrief", aldus Gérard Tesser, voorzitter van de KBO Beek (024 3226377)

Foto René Hendriks van een van een onze gezellige en goed bezochte bijeenkomsten.

Meer berichten