Afbeelding

Vierdaagse lopen voor kinderen met een handicap in Gambia

Algemeen

NIJMEGEN - Mijn naam is Daan Cuijten. Ik ben 11 jaar oud. Omdat ik ADHD en PDD-NOS heb kan ik niet naar een gewone school. Gelukkig kan ik met de taxi naar deze school waar het wat rustiger is en ik goed kan leren.

Ik ben 1,5 jaar geleden naar Gambia geweest en heb met mijn eigen ogen gezien dat de kinderen die daar een beperking hebben niet zelf naar school kunnen. Ze moeten thuis blijven omdat daar geen taxi is en ze hebben ook geen rolstoel. De school is er wel en daar kunnen ze ook heen, want ik ken die directeur. 1,5 jaar geleden heb ik geld opgehaald om eten te kopen voor de kinderen. Dit is toen gelukt en heb ik voor 150 kinderen pannenkoeken gebakken in Gambia. Ze hadden dit nog nooit op. Voor deze actie heb ik van de burgemeester van Nijmegen het kinderlintje gekregen.

Ik ga dit jaar de Nijmeegse vierdaagse lopen om geld bij elkaar te lopen voor het vervoer van kinderen met een handicap in Gambia. Ik hoop veel geld bij elkaar te krijgen zodat ik een busje kan kopen. Ik ga verschillende acties doen om geld bij elkaar te krijgen.

Ik heb een actie bedacht. Ik hoop zoveel mogelijk leuke gratis verrassingen bij elkaar te krijgen zodat ik een loterij kan organiseren. Iedereen koopt dan een lot en dan kan ik waardebonnen of entreekaarten verloten. Het Afrikamuseum, Chimpie Champ, Jumpsquare en Park Tivoli doen al mee. Ik hoop nog meer kaarten te krijgen zodat ik veel te vergeven heb.

Groetjes Daan Cuijten

https://www.devierdaagsesponsorloop.nl/wandelaars

Uitgelicht

Digitale krant