Juf Gonnie wordt opgehaald door leerlingen van de Laurentius
Juf Gonnie wordt opgehaald door leerlingen van de Laurentius

Afscheid juf Gonnie Sint-Laurentius Kekerdom

Algemeen

KEKERDOM - Na 22 jaar gaat juf Gonnie de Laurentiusschool in Kekerdom verlaten. Afgelopen week nam zij op een bijzondere wijze afscheid van de Laurentius.

Zo werd zij maandag onder begeleiding van Fietsmaatjes thuis opgehaald. Onderweg was er de volgende verrassing en stonden leerlingen haar op te wachten om met haar mee te fietsen naar school. Op school aangekomen ging juf Gonnie langs alle klassen, werd zij toegesproken en kreeg zij cadeautjes! Voor alle kinderen had juf Gonnie een prachtig cadeautje in de vorm van een hanger met een klavertje-4 gemaakt!

Op donderdag werd er nogmaals afscheid van juf Gonnie genomen; er werd voor haar gezongen door alle kinderen van de school. Er waren mooie woorden en er was een afscheidscadeau namens iedereen. "Juf Gonnie zullen wij enorm gaan missen, vanwege haar inzet en betrokkenheid, haar warmte en aandacht voor alle kinderen, haar expertise en kennis, maar vooral om wie zij is! Wij wensen juf Gonnie heel veel geluk bij haar nieuwe uitdaging op De Biezenkamp!"

Juf Gonnie komt aan bij de erehaag van de Laurentius

Uitgelicht

Digitale krant