Braderie met rommelmarkt in Millingen

Algemeen

MILLINGEN - Na de succesvolle voorafgaande tien jaar is het weer bijna zover: Zondag 2 september wordt het buitenterrein van fanfarekorps Ons Genoegen Millingen omgetoverd tot een gezellige braderie met rommelmarkt aan het Ons Genoegenpad 4 (Steense Gemeente).

Iedereen zal dit de afgelopen jaren herinneren als een goedbezocht gebeuren met veel mensen uit de omgeving. De gehele middag zal de muzikale 'noot' natuurlijk niet ontbreken en daardoor wordt de gezelligheid en sfeer alleen maar groter.

Wat is er zoal meer te doen? Enkele rondes aan het rad van fortuin, tombola, kinderactiviteiten, koffie met heerlijk zelf gebakken taart, gekoeld drankje etcetera. De opbrengst komt volledig ten goede aan de professionele opleiding van de muzikanten en tamboers

Aanmelden voor de huur van een kraam kan nog steeds. Het evenement is van 10.00 tot 16.00 uur. Aanmelden of verder info bij de commissie Snuffelmarkt Ons Genoegen Millingen aan de Rijn, Cees Broens 06 23856270, snuffelmarktmillingen@gmail.com.

Uitgelicht

Digitale krant