Afbeelding

Fiets met renners van Team Sunweb de Proloog van Zeven voor Leven

Algemeen

GROESBEEK - Op 12 oktober kan een ieder samen met renners van succesformatie Team Sunweb en tal van bekende Nederlanders in een exclusieve setting voor het eerst parcours van Zeven voor Leven fietsen. Deze proloog is een ideale voorbereiding op de eerste editie van Zeven voor Leven op 26 mei.

Zeven voor Leven is een nieuwe wieleruitdaging waarbij deelnemers geld ophalen om kanker eerder en gerichter te kunnen behandelen. Inschrijven voor de proloog is kosteloos en kan vanaf 24 augustus via www.zevenvoorleven.nl. Wees er snel bij want er is slechts plaats voor in totaal 177 renners.

De eerste kennismaking

De proloog is naast een kick-off vol gezelligheid en informatie ook meteen een eerste kennismaking met het parcours. De proloog start net als op 26 mei 2019, bij 'epicenter for cycling' Ketelwoud aan de Zevenheuvelenweg. De deelnemers stappen om 14:07 uur op de fiets en leggen de circa 20 km en meer dan 300 hoogtemeters door de prachtige omgeving van Berg en Dal af op de fiets. Voor iedereen is het een eerste test om te kijken hoe de benen zich na de klimmetjes op het parcours, waaronder de Oude Holleweg (1km met stijgingspercentages tot 14%) voelen.

Bij het bereiken van de 'finish' staat er voor iedereen een verkoelend drankje klaar. Daarnaast is er de mogelijkheid om ervaringen in de voorbereiding op de eerste editie van Zeven voor Leven met elkaar te delen.

Ambassadeur van Zeven voor Leven: Team Sunweb, komt met een aantal renners naar de proloog op 12 oktober. Deze professionals nemen alle toegekomen enthousiastelingen mee in hun wiel voor een unieke ervaring over het circa 20km lange parcours. Onder de aanwezigen bevinden zich ook tal van bekende Nederlanders. Wilt u weten wie er meefietsen? Houdt dan onze social media kanalen goed in de gaten!

Maximaal 177 deelnemers

De inschrijving voor de proloog opent op 24 augustus, oftewel zeven weken voor de proloog. Via de inschrijfbutton op www.zevenvoorleven.nl/proloog meldt u zich eenvoudig aan voor de proloog, maar wees er snel bij want er is maximaal plek voor 177 deelnemers. Wilt u verzekerd zijn van een startbewijs voor de proloog? Schrijf u dan nu alvast in voor de eerste editie van Zeven voor Leven op 26 mei en u krijgt de mogelijkheid om uw plek zeker te stellen.

Uitgelicht

Digitale krant