Kermisbingo

Algemeen

Kermisbingo

GROESBEEK – De Groesbeekse vogelvereniging De Gekleurde Zanger houdt op zaterdag 25 augustus een speciale superkermisbingo-avond.

Tijdens deze bingoavond zijn er paling-, vlees – en barbecueschalen, rollades, tassen boodschappen alsmede een supervleesschaal in de wacht te slepen. De avond wordt gehouden in de school 'Op De Heuvel' aan de Ericastraat. De zaal is open om 19.00 uur. De bingoballetjes zullen pas om 20.00 uur gaan rollen. Er worden in totaal 19 ronden gespeeld, waaronder een superronde. Een grote kaart kost tien euro.

Picknick

van de Zonnebloem

GROESBEEK - Op woensdag 8 augustus was er weer de jaarlijkse picknick van de Zonnebloem, afdeling Groesbeek, in de Kerkstraat.

Onder ideale weersomstandigheden hebben de gasten en vrijwilligers weer genoten van een voortreffelijke lunch die werd aangeboden door ijssalon Passione en lunchroom De Kroon. Hoogtepunt tijdens deze picknick was de uitreiking van een cheque met daarop het fraaie bedrag van 2090 euro door Bianca Zomerhuis, directeur Private Banking en Particulieren van de Rabobank Rijk van Nijmegen.

Bianca deelde mee dat in het kader van de Rabo-clubactie 494 Raboleden hun stem hadden uitgebracht op de Zonnebloem afdeling Groesbeek.

Het bestuur, gasten en vrijwilligers willen Bloemisterij Roos, voor de leuke bloemen, en het trekzakduo Marijke en Ger Pouwels, voor de muzikale omlijsting, ijssalon Passione, lunchroom De Kroon, Rabobank Rijk van Nijmegen en de 494 Raboleden hartelijk bedanken voor de voortreffelijke lunch en de cheque met daarop het fraaie geldbedrag.

Uitgelicht

Digitale krant