Mijn droom: Meezingen in een groot koor met orkest

Algemeen

WYLER - Zou je dat mee willen maken, dan is hier je kans. De repetities beginnen op woensdag 22 augustus om 20.00 uur in het Pfarrheim in Wyler, links naast de grote kerk.

"Die avond starten we meteen met het repertoire voor de kerstconcerten op 8 december om 15.00 uur in Wyler en op 15 december om 16.00 uur in De Horst. Je krijgt de liederen nog dezelfde avond mee naar huis op cd en uiteraard ontvang je ook alle partituren.

Je zingt dan mee in een groot gemengd koor het 'Sankt Cäcilienchor Wyler' dat ondersteund wordt door een symfonieorkest en waar de volgende solisten aan meewerken: de sopraan Kerstin Jansen; de alt Ilka Kropmann; de tenor Andreas Verhoeven en de bariton Chris Jansen. Aan het orgel: Gerard Rutjes. Het geheel staat onder leiding van Theo Giesbers. Uitgevoerd worden kerstliederen die allemaal wereldberoemd zijn van 'Carol of the drum' tot 'Have yourself a merry little Christmas', van 'Quando nascette Nino' tot 'Hark! The Herald angels sing', van 'Stille Nacht' tot 'Joy to the world'. De arrangementen zijn fantastisch georkestreerd en gearrangeerd door de Italiaanse componist Marco Frisina. Deze doen sterk denken aan het repertoire en het klankidioom van André Rieu.

Alle repetities staan in het teken van die kerstconcerten. In september en oktober alleen repetities, steeds op woensdag. In november ook met op Christ König een kleine mis met ontbijt met de schutters. In december zijn dan de kerstconcerten op 8 en 15 december en natuurlijk de feestelijke en sfeervolle Christmette op 24 december om 18.30 uur.

Uitgelicht

Digitale krant