Logo gemeentenieuwsonline.nl
De mini's en maxi's (Foto: Marije Kroonenburg)
De mini's en maxi's (Foto: Marije Kroonenburg)

Ace & Love op bezoek bij mini en maxi-toernooi in Groesbeek

GROESBEEK - Zondagmiddag om 13.00 uur stonden de mini’s en maxi’s te trappelen om te beginnen aan het mini en maxi-toernooi bij tennisvereniging Groesbeek. Na een korte kennisvraag, werd de warming-up verzorgd door Ace & Love van Tenniskids!

De maxi’s moesten eerst het volgende doen: 'Take the L' en de 'switsh' (even googlen…) en de mini’s hebben de maxi’s verslagen met het rallytennis. Na de warming-up konden de wedstrijden beginnen. Op 6 banen werd er leuk gespeeld en na afloop konden er nog punten bij verdiend worden door te gooien met de dobbelsteen.

Extra punten konden ook verdiend worden met het ‘smiley meppen’ en door de juiste antwoorden in te vullen bij de vragenlijst ‘hoe goed ken jij je mini of maxi?’. Na vier wedstrijden gespeeld te hebben en alle andere activiteiten, werd het tijd om de punten te gaan tellen. En het winnende koppel van het mini & maxi-toernooi is: Lena en Ronald Nieuwenhuis. Zij mogen een jaar lang thuis naar de wisselbeker kijken.

Lijkt het je ook leuk om te gaan tennissen? Kijk dan eens op de website www.tvgroesbeek.nl of kom gewoon een keertje langs.

Meer berichten