René Hendriks in voorbereiding op de middag. (Foto: René Hendriks)
René Hendriks in voorbereiding op de middag. (Foto: René Hendriks) Foto: Rene Hendriks

KBO Beek keek naar zichzelf...

Algemeen

BEEK - Donderdag 13 september in hotel `t Spijker begon er om 14.30 uur een themamiddag verzorgd door de KBO Beek in samenwerking met huisfotograaf René Hendriks. Hij liet de leden, onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee, genieten van de KBO-activiteiten van de laatste jaren.

Bijna alle aanwezigen zagen zichzelf wel ergens terug bij een van hun activiteiten. Ook onze themamiddagen en natuurlijk onze gastsprekers kwamen weer voorbij tijdens deze middag. Tijdens de pauze, bij een versnapering, werd er onderling al druk bij- en nagepraat over de foto`s. De uitstapjes deden de monden ook weer openen van: kijk daar, zie je je, oh en ah, en weet je dat nog. Het was weer een middag de KBO Beek waardig.

"Wilt u nu ook fijne, gezellige en leerzame middagen meemaken, dat kan heel eenvoudig, u maakt twintig euro over en u bent een kalender jaar lid van de KBO Beek, een vereniging die naar u luistert.", aldus Gérard Tesser, voorzitter van de KBO Beek, die ook graag via 024 3226377 uitleg geeft.

Uitgelicht

Digitale krant