Vivace: Musical meets Classic

Algemeen

MILLINGEN – Op 30 september kan men genieten van een veelzijdig concert, uitgevoerd door zangvereniging Vivace uit Millingen aan de Rijn. Liefhebbers van musicals herkennen hun favorieten, maar ook klassieke stukken van onder andere Mozart, Léhar en Verdi zullen worden vertolkt.

De liederen passen in thema's zoals Liefde, Verlangen en Dromen, maar eveneens Macht en Onderdrukking en Geesten en Spoken. Het gastoptreden wordt verzorgd door sopraan Claudia Wijers. Zij heeft haar muzikale sporen ruimschoots verdiend en treedt regelmatig op, waaronder bij oratorium- en kerkkoren, de Nationale Opera en Ballet. Haar sprankelende bijdragen staan eveneens in het teken van 'Musical meets Classic'.

Het concert staat onder de professionele leiding van dirigent Frans Coerwinkel. De muzikale begeleiding is in de vaardige handen van Wouter Broens. Iedereen is welkom om dit boeiende en ontroerende concert bij te wonen op 30 september in de H. Antonius van Paduakerk in Millingen aan de Rijn. Aanvang: 15.00 uur. Toegang gratis.

Uitgelicht

Digitale krant