(Foto: KNVB)
(Foto: KNVB)

Bondsvoorzitter KNVB Michael van Praag komt naar Groesbeek

Algemeen

GROESBEEK - Geen onderwerp wordt zo veel besproken als de staat van het Nederlands voetbal. En met wie kan daarover beter van gedachten worden gewisseld dan met de voorzitter van de KNVB?


Op vrijdag 21 september is Michael van Praag, bondsvoorzitter van de KNVB te gast bij De Treffers. In het kader van het 100-jarig bestaan zal hij de hoofdgast zijn bij het programma 'Groesbeek meets ….topsport'. Onder leiding van twee deskundige presentatoren zal een scala van (voetbal) onderwerpen in het gesprek met Van Praag aan de orde komen, zoals voetbalpiramide, jeugdopleiding, prestaties van het eerste elftal enzovoorts. Natuurlijk is er ook voor de zaal gelegenheid om met Van Praag in gesprek te gaan.

Van Praag (1947) was van 1989 tot 2003 voorzitter van Ajax. Hij trad hiermee in de voetsporen van zijn vader Jaap van Praag. In 2008 werd Van Praag gekozen tot bondsvoorzitter van de KNVB. Deze functie zal hij in december neerleggen. De heer Van Praag is eveneens bestuurslid van de UEFA.
De avond vindt plaats op sportpark Zuid aan het Nijerf in Groesbeek en begint om 20.00 uur. Inloop is vanaf 19.00 uur en entree is gratis. Iedereen is welkom!

Uitgelicht

Digitale krant