Pluim verdiend met inleveren lege batterijen

Algemeen

BEEK – De heer Jacobs uit Beek heeft onlangs een pluim verdiend, doordat hij meegedaan had aan de landelijk campagne 'Lege Batterijen ? Lever ze in en WIN ' van Stibat. Met het deelnemen bewijst de heer Jacobs zichzelf en het milieu een uitstekende dienst.

Door lege batterijen in te leveren maakt men elke maand kans op mooie prijzen. De prijzen die verloot worden zijn honderd cadeaubonnen van 25, twee reischeques van 500 en een reischeque van 1.000 euro. De heer Jacobs heeft een waardebon van 25 euro gewonnen.


Stibat zamelt zoveel mogelijk batterijen in voor de recycling daardoor krijgen de lege batterijen ene nieuw leven bijvoorbeeld als kaasschaaf, zaklamp of fiets. Zo komen de stoffen die schadelijk zijn voor het milieu niet in de bodem terecht en wordt er op die manier aan een schonere planeet gewerkt. Diegene die mee wil doen, wordt verzocht tien lege batterijen in een zakje te doen vergezeld van naam, adres, e-mail adres en telefoonnummer. Die kunnen ingeleverd worden bij één van de ruim 24.000 inleverpunten van Stibat bij onder andere supermarkten, bouwmarkten en drogisterijen enz. Iedere maand is er een trekking. Voor bekendmaking van de prijswinnaars kan men kijken op www.legebatterijen.nl.

Uitgelicht

Digitale krant