Leuth aan de slag voor Dorpsagenda

Algemeen

Leuth aan de slag voor Dorpsagenda

'Laat Leuth Leven!'

Alle inwoners van Leuth worden uitgenodigd om donderdag 27 september naar De Vriendenkring te komen om samen te werken aan de Dorpsagenda.

Ook vertegenwoordigers van verenigingen, organisaties en bedrijven wordt uitdrukkelijk gevraagd mee te komen doen.

De Dorpsagenda is een plan waarin komt te staan wat er in Leuth gedaan zou kunnen worden om het dorp (nog) beter en mooier te maken.

Het eerste deel van de avond kan iedereen ideeën opschrijven waarna deze worden opgeplakt. (Natuurlijk maken de ideeën die al eerder zijn ingestuurd, ook deel uit van het geheel.) In het tweede deel van de avond kan iedereen aangeven welke ideeën prioriteit behoeven bij de uitvoering.

Er zijn zeven thema's gemaakt waar deze ideeën in kunnen worden ondergebracht: Natuur en leefomgeving, Wonen, Sport en ontmoeten, Verkeer en vervoer, Aantrekkelijkheid van Leuth en Zorg voor elkaar.

Daarnaast is er een rubriek Varia, waarin ideeën kunnen worden ondergebracht die niet onder een van de andere thema's passen.

Na deze avond gaat de werkgroep Dorpsagenda aan het werk om alles in kaart te brengen; later dit jaar komt er dan een volgende avond waarop deze uitkomsten worden gepresenteerd en besproken.

De organisatie hoopt dat vele mensen 27 september naar De Vriendenkring komen. Het is een mooie gelegenheid met elkaar in contact te komen en samen na te denken hoe we Leuth (nog) beter en mooier kunnen maken.

Het programma op 27 september begint om 20.00 uur, maar vanaf 19.30 uur is de zaal open en kunt u al binnenlopen.

Uitgelicht

Digitale krant