Burendag, u komt toch ook?

Algemeen

REGIO - Op zondag 23 september van 14.00-17.00 uur willen we in de wijk burendag vieren. Er worden diverse activiteiten georganiseerd, er is muziek en uiteraard hebben we u als buren nodig om het gezellig te maken!

"Waarom? We wonen met zijn allen in een mooie wijk waar aandacht is voor elkaar waar ook diverse nieuwe bewoners bij zijn komen wonen. Ook de komende periode zullen er wellicht zaken veranderen in de wijk. Het is fijn als mensen elkaar (leren) kennen, elkaar kunnen ontmoeten en samen dingen kunnen doen. Laten we met elkaar Burendag gebruiken om elkaar beter te leren kennen!

Wat is er te doen? De vijver is opgeknapt, het terras voorzien van nieuw meubilair door een donatie van Babylon en ZZG, een prachtige plek om te ontmoeten. De verbindingsruimte van Bosrand/Vlindertuin en het huiskamerrestaurant Babylon zijn geopend en heten u graag welkom. Het dierenpark is geopend. In de blokhut in het dierenpark kunnen kinderen om 14.00 en 15.00 uur fantasiedieren maken en aan een quiz meedoen. Er is een 'markt' rondom de vijver, waar mensen spulletjes kunnen verkopen. Bent u bijvoorbeeld creatief en heeft u spullen voor de verkoop laat het dan weten.

Er wordt op diverse plaatsen in de wijk muziek gemaakt. Kinderen kunnen meedoen aan een quiz, knutselen en een origami workshop door mevrouw Polman (om 14.30 en 15.30 uur). Ook volwassenen kunnen meedoen aan de origami workshop. Er is een taartenbakwedstrijd voorafgaand aan burendag. Wilt u daaraan deelnemen dan kunt u contact opnemen met Christel Dirks, Coördinator Welzijn Bosrand/Vlindertuin, 06 23456490. De lekkere taarten worden ook verkocht voor een goed doel. Er zijn, voor kinderen, spelletjes te doen in de wijk. Na afloop van de burendag kunt u voor tien euro aanschuiven bij het Griekse buffet in het restaurant.

Kortom kom vooral even aan! Neem vooral ook uw familie en vrienden mee! Vragen of aanmelden voor de markt of taartenbak wedstrijd? Neem even contact op met Christel Dirks, Coördinator Welzijn Bosrand/Vlindertuin, 06 23456490, Edith Mol, 06 53684322 of Petra Kregting, 06 53764809.

Uitgelicht

Digitale krant