Elkaar helpen met financiën (Foto: 123rf)
Elkaar helpen met financiën (Foto: 123rf)

Geen vakantie van schulden

Algemeen

REGIO - Je kunt vakantie nemen van je werk of van school, maar vakantie nemen van je financiële problemen gaat niet.

Juist in de vakantieperiode voel je ze misschien juist sterker, als je niet die uitstapjes kunt maken, die je wel zou willen maken. Het is dan verleidelijk om even je ogen te sluiten en net te doen of ze er niet zijn; geen brieven te openen en niks meer te regelen. Maar helaas nemen dan je schulden alleen maar toe.

Als je na deze zomerperiode toch echt weer aan de gang wilt met je schulden, maar je weet niet hoe, dan kun je je aanmelden bij Stichting SchuldHulpBuddy Berg en Dal. Daar zijn getrainde buddy’s, die je vrijwillig willen helpen om weer overzicht te krijgen, die je tips kunnen geven en kunnen ondersteunen om niet de moed te verliezen.

Ben jij iemand die deze hulp heel goed kan gebruiken, meld je dan aan bij de coördinator Marinus Wijnsma op 06 13081734 of kijk op www.sshb.nl voor meer informatie. Of ben je iemand die graag als vrijwilliger voor Stichting SchuldHulpBuddy deze begeleiding zou willen bieden, meld je dan snel aan. Want er zijn nog enkele plekken vrij in de training, die speciaal voor nieuwe buddy’s in oktober start!

Uitgelicht

Digitale krant