Goede overwinning Groesbeekse Boys

Algemeen

BREEDEWEG - Na de overwinning vorige week tegen Krayenhoff heeft Groesbeekse Boys opnieuw de winst binnengehaald. Op sportpark Breedeweg speelde het team van trainer Michel Houterman een goede wedstrijd en won het verdiend met 4-1 van UHC. Door de overwinning heeft Groesbeekse Boys aansluiting gevonden met de koplopers in de competitie.

Groesbeekse Boys had gedurende de gehele wedstrijd de controle. Na enkele speldenprikken creëerde de thuisclub na tien minuten voetballen de eerste grote kansen. Ruben de Bruin (twee keer) en Devin Jacobs (schot) wisten het doel niet te vinden. Enkele minuten later bracht Thom Jochoms Groesbeekse Boys vanuit een strafschop verdiend op voorsprong. Groesbeekse Boys bleef daarna goed spelen. Ruben de Bruin bracht de stand na een mooie aanval op 2-0.

Na de thee veranderde niet veel aan het spelbeeld. Jan Willem Hendriks verhoogde de stand naar 3-0 nadat de UHC doelman een schot van Devin Jacobs niet vast kon houden. Gijs Müskens zag zijn schot op de lat eindigen. Vanuit het niets bracht Karel Steeg daarna de stand op 3-1. De Groesbeekse formatie liet zich hierdoor niet van de wijs brengen. Na een goede individuele actie van Ruben de Bruin scoorde Dave Kleijnen van dichtbij de 4-1. Dit was tevens ook de eindstand.

Zondag 14 oktober gaat Groesbeekse Boys op bezoek bij OSC. Een wedstrijd waarin Groesbeekse Boys kan laten zien dit seizoen echt voor de prijzen mee te kunnen strijden. De wedstrijd in Oosterhout begint om 14.00 uur.