(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten)

Tortelduiven bezoeken bruidsbeurs in Fletcherhotel Erica Berg en Dal

Algemeen

BERG EN DAL – Zondag stond in het Berg en Dalse Fletcher hotel Erica aan de Molenbosweg het trouwen centraal in twee zalen van het hotelcomplex. Liefst zo'n honderd tortelduiven afkomstig uit heel Gelderland waren op deze bruidsbeurs afgekomen.

In een zaal kon men inspiratie op doen op welke wijze hun trouwdag er uit zou kunnen zien. Zo waren er diverse fotograven die hun trouwreportages met voorbeelden aan prezen. Om als bruid of bruidegom niet af te gaan tijdens de eerste dans kon men een korte danscursus volgen om in ieder geval goed voor de dag te komen. Maar ook een exclusieve videoreportage werd aangeprezen. Ook was er een zelfstandige trouwambtenaar/ceremoniespreker aanwezig, alsmede live muziek op de dag van je leven. Op een bruiloft hoort een bruidstaart van drie of vier verdiepingen, daarin had de Nijmeegse banketbakker Looijenga zich gespecialiseerd.

Om half twee was er in een andere zaal een bruidsshow waar de laatste mode van bruidsjurken door mannequins werden getoond. Ongetwijfeld hebben de trouwlustigen de nodige inspiratie opgedaan voor hun grote dag. Als het organiseren van je eigen bruiloft je de nodige kopzorgen geeft dan kan men de organisatie geheel of gedeeltelijk uit handen geven aan een weddingplanner, die ook aanwezig was op de bruidsbeurs.

Uitgelicht

Digitale krant