(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten)

Inschrijving tweede editie Groesbeekse Kwis buiten verwachting groot

Algemeen

GROESBEEK – Vijfendertig teams hebben zich zondagmiddag van 15.00 tot 19.00 uur ingeschreven voor de tweede editie van de Groesbeekse Kwis.

Dat de Groesbeekse Kwis populair was, was bekend maar zo populair had niemand van de organisatie durven dromen. Al om 15.00 uur waren afgevaardigden van teams bij café De Comm om zich in te laten schrijven en een joker in ontvangst mochten nemen. Het merendeel van de teams bestaat uit tussen de 15 en 25 personen en heeft daarnaast nog een achtervang van enkele personen om mee te helpen de vragen en opdrachten te beantwoorden of uit te voeren.

Zaterdagavond 24 november kan het kwisboek opgehaald worden eveneens in café De Comm en kunnen de teams aan de slag met het beantwoorden van de vragen en het uitvoeren van de opdrachten. Naar schatting ruim duizend Groesbekers zullen die avond in de weer zijn met het kwisboek. Velen zullen die avond achter de computers of telefoon zitten om deze vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Daarnaast zullen er teamleden van elk team op pad moeten om te 'Geheime Opdracht' te vervullen. De ingevulde kwisboeken moeten op dezelfde avond zaterdagavond 24 november om 23.15 uur ingeleverd te worden. Zaterdagavond 15 december zal in een volle zaal van dansschool Verhoeven aan de Pompweg de uitslag bekend worden gemaakt, waarbij de deejays Push In voor de muzikale omlijsting zal zorgdragen. De winnaars van De Bruin & Co van het vorig jaar zullen ongetwijfeld pogingen ondernemen om weer met de wisselbokaal naar huis te gaan.

Uitgelicht

Digitale krant