Logo gemeentenieuwsonline.nl
(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten)

Team van vriendjes van Achilles'29 krijgt warm welkom bij DVSG

GROESBEEK-DE HORST – Sinds het begin van dit voetbalseizoen heeft DVSG er -naast de samenwerking met Germania- een nieuw jeugdteam bij. Het betreft een volledig team van vriendjes dat is overgekomen van Achilles'29 met alle trainers en leiders.


Het ontvangst bij hun nieuwe club DVSG voelde als een warm welkom. Na de introductie bij DVSG is deze gedreven groep spelers en trainers vol aan de slag gegaan. Dat heeft nu al zijn vruchten afgeworpen. Nooit eerder was de start zo voortvarend, de eerste bekerronde werd met gemak overleefd, maar ook in de competitie staat het vriendenteam zijn mannetje.

Inmiddels zijn er drie wedstrijden gespeeld en 9 punten behaald. De tegenstanders zijn gemiddeld één jaar ouder en hiermee ook vaak een kop groter maar daar deinzen deze jongens niet van terug. Om direct in de juiste club kleuren (rood – zwart) op de trainingen en wedstrijden te verschijnen hebben enkele ouders de sponsoring op zich genomen door tassen en trainingspak te sponsoren. Dat zijn Rijschool De Schakel, Tandartsenpraktijk Kerkstraat uit Boekel en klus- en montagebedrijf Erwin Leenders. Zowel de trainers als leiders kijken ontzettend uit naar het vervolg van de competitie van DVSG JO-1 in de tweede klasse. De vriendengroep staat onder leiding van de trainers Danny Wijers, Twan Lensen, Mark van de Brink en Erwin Leenders en elftalleider Chris Nikkelen.

Meer berichten