(foto: Peter Hendriks)
(foto: Peter Hendriks) Foto: Peter Hendriks

Zangkoor Vivace spekt de kas met grandioze fancy fair in Millingen

Algemeen

MILLINGEN – Het Millingse zangkoor Vivace heeft afgelopen zondag de clubkas aardig gespekt dankzij een zeer geslaagde fancy fair in het schuttersgebouw van OEV 1 (De Natte).

Deze fancy fair was georganiseerd om met de opbrengst de festiviteiten rondom het 50-jarig jubileum van het zangkoor in 2019 te kunnen bekostigen. Alles was door de organisatie uit de kast gehaald om de fancy fair te doen slagen terwijl alle koorleden een steentje bij hebben gedragen aan het succes. Naast de verkoop van tweedehands spulletjes waren de huisgemaakte lekkernijen ook een topper. En ook de spullen gemaakt door timmerende, knutselende, creatieve en handwerkende leden vonden gretig aftrek.

De ouderwetse fancy fair zorgde voor een gezellige middag dankzij het rad van fortuin, een hapje en een drankje. Er werd ook een film gedraaid van Oud-Millingen en er was een demonstratie keramieken. De gebroeders Hol brachten zorgden voor de muzikale sfeer, die zij met hun gitaar ten gehore brachten terwijl Bas Broens gezellige accordeonmuziek door het schuttersgebouw strooide. Niets staat meer in de weg om het 50-jarig jubileum groots te gaan vieren in 2019.

Uitgelicht

Digitale krant