Logo gemeentenieuwsonline.nl
Vocaal Ensemble Omnitet. Vlnr: Carissa Lynn Gerving, Roel Schutgens, Frank Leurs, Niels van Laar, Chris Hilkens, Jurgen de Jong. (foto: Frank Leurs)
Vocaal Ensemble Omnitet. Vlnr: Carissa Lynn Gerving, Roel Schutgens, Frank Leurs, Niels van Laar, Chris Hilkens, Jurgen de Jong. (foto: Frank Leurs) (Foto: Frank Leurs)

Omnitet viert feest!

NIJMEGEN - Vijftien jaar Omnitet alweer! Een goede reden voor een feestje! Op 17 en 18 november geven de vijf zangers en pianist van Vocaal Ensemble Omnitet liefst twee jubileumconcerten in het prachtige Van ’t Lindenhoutmuseum.

Het afwisselende programma bestaat uit lied- en operarepertoire en wordt op een luchtige, frisse manier gepresenteerd door presentator Niels van Laar.

Het belooft weer een echt Omnitet-concert te worden: een beproefd recept met afwisselend lied- en operarepertoire uit verschillende stijlperiodes van de (klassieke) muziek. Zo zal onder meer muziek van Rameau, Mozart, Quilter, Donizetti, Sibelius, Puccini en Bernstein ten gehore worden gebracht.

`We willen dat de muziek tot leven komt’, aldus Ellen Goossens, mezzosopraan bij Omnitet. `De zangers hebben hard aan de presentatie met regisseur Niels van Laar. Alle muziek zal worden ondertiteld. In combinatie met de originele presentatie van Niels hopen we de muziek toegankelijk te maken voor een publiek dat minder gewend is om naar klassieke muziek te luisteren. We nodigen iedereen uit om het feestje samen met ons te komen vieren.’

Het concert is 17 november (20.00 uur) en 18 november (14.30 uur) in het Van ‘t Lindenhoutmuseum. Voor meer informatie en reserveringen: www.omnitet.nl/ info@omnitet.nl.

Meer berichten