DVSG niet gelukkigste

GROESBEEK - DVSG speelt thuis tegen Unitas’28 uit Wamel. Op de ranglijst staat dit team net boven DVSG.

DVSG begint goed aan de wedstrijd. Rico Voeten is al meteen gevaarlijk en Tijn Willems levert in de beginfase twee maal een goede voorzet af. Unitas’ 28 heeft ook zo zijn momenten. Er ontstaat een open wedstrijd met over en weer kansen. In de 35e minuut creëert DVSG een hele goede kans. Rico Voeten gaat op rechts door en geeft een goede voorzet. Twee man van DVSG weten de bal achter elkaar niet goed te raken en scoren dus niet. Even later krijgt de Tijmen Heus een kans, maar schuift de bal naast het doel.

In de tweede helft probeert DVSG op dezelfde voet verder te voetballen. Er komen wel wat mogelijkheden, maar langzamerhand ontstaat het gevoel dat vandaag een gelijkspel het hoogst haalbare is. Halverwege de tweede helft wordt Unitas steeds sterker. DVSG komt nog een keer goed weg met een bal tegen de paal, maar enkele minuten later is het wel raak en staat DVSG met 0-1 achter. Unitas scoort middels een van richting veranderde inzet in de 75e minuut. DVSG wisselt nog Gijs Bach voor Rico Voeten, later ook nog Patrick Janssen voor Remco Jochoms en Luuk Rikken voor Rick Goossens. De wedstrijd is echter gespeeld en het meest gelukkige team heeft vandaag gewonnen. Helaas was DVSG dat vandaag niet.

Op zaterdag 10 november wordt om 17.00 uur de geschorste wedstrijd met een 2-1 stand tegen DVE Trajanus thuis uitgespeeld. Te starten met een penalty en met nog negen minuten op de klok te gaan. Deze wedstrijd moet bijna zeker een overwinning opleveren voor DVSG.