Logo gemeentenieuwsonline.nl

Red House Rock in Dorpshuis De Slenk Groesbeek

GROESBEEK-DE HORST – Op zaterdagavond 17 november vindt de jaarlijkse Red House Rock-avond plaats in dorpshuis De Slenk aan de Reestraat 2 in het kerkdorp De Horst in Groesbeek.

Op dit jaarlijkse muzikale evenement presenteren bands zich aan het 'grote publiek die in de muziekoefenruimte Red House repeteren'. Dit jaar staat Red House Rock in het teken van een muzikale tijdreis door de rockmuziek met bands die muziek spelen uit de jaren '60 (Van Toen), de jaren '70 (Memphis Belle) en '80 (Stone Drone).
Van Toen (20.00 tot 21.00 uur) is opgericht in 1996. Het was toen al duidelijk dat het moest gaan om de muziek uit de jaren '60. Er werd toen ook wel gesproken over de muziek 'van toen' en met die opmerking was de naam van de band een feit: Van Toen . Van Toen speelt muziek van The Shadows / Clif Richard, The Beatels , The Stones, C.C.R. en vele anderen met af en toe een uitstapje naar muziek uit latere periodes.
Memphis Belle ( 21.30 tot 22.30 uur) brengt southernrock met nummers van Lynyrd Skynyrd en The Allmann Brothers Band. Denk aan Sweet Home Alabama en Ramblin'Man. In de gelederen ex leden van Emperors en Montana Red Dog. Memphis Belle staat garant voor lekkere rock waar gevoel en virtuositeit elkaar versterken.
Stone Drone (23.00 tot 24.00 uur) is een viermans rockformatie. Van origine metalheads, maar na verlies van de nodige wilde haren gepaard met de nodige ouderdomsverschijnselen heeft ze besloten om een tandje minder overdrive te gebruiken.

De zaal van De Slenk is die avond al om 19.30 uur open en de entree bedraagt inclusief twee consumptiebonnen zes euro.

Meer berichten