Kennismaking met koffie. (foto: Shironosov)
Kennismaking met koffie. (foto: Shironosov) Foto: Shironosov

Leuke luitjes willen op stap

Algemeen

REGIO - Tientallen Leuke luitjes uit Nijmegen en omgeving zoeken een of meer buurtgenoten van 60 jaar of ouder om samen op stap te gaan. Ze hebben zich aangemeld bij Leuke luitjes om maatjes te vinden. Sinds vorig jaar zomer zijn al diverse mensen met elkaar in contact gebracht.

Ze gaan samen op stap. Maar het is niet klaar. Nog niet iedereen heeft al voldoende nieuwe contacten gevonden. De organisatie zoekt nog meer Leuke luitjes en dan vooral 60-plussers die willen wandelen, naar cultuur of samen een hapje willen eten.

Buurtgenoten samen op pad? Dat lukt dankzij Leuke luitjes, zo blijkt uit reactie van deelnemers: “Bedankt voor de bemiddeling. Het is gelukt en we hebben al ‘n eerste wandeling gemaakt. Ik zou graag met nog meer mensen in contact komen die graag wandelen."

Ook in Nijmegen zijn Leuke luitjes. Reeds 43 mensen hebben zich aangemeld. De meeste deelnemers zijn vrouwen. De oudste is liefst 100 jaar, de jongste is 55 jaar. Ze hebben interesse in cultuur, wandelen, of samen iets drinken of een hapje eten. Voor meer informatie : https://leukeluitjes.nl/activiteiten. Na intikken van de postcode worden Nijmeegse Leuke luitjes zichtbaar en wat ze willen doen.

Via Leuke luitjes kun je in contact komen met mensen in de buurt die dezelfde hobby’s hebben als jij. Om die buurtgenoot makkelijker te vinden is Leuke luitjes opgericht. Aanmelden is simpel en gratis.

Uitgelicht

Digitale krant