Afbeelding

Jubilarissen SWO Millingen

Algemeen

MILLINGEN - Zondag 4 november werden tijdens de jaarlijkse brunch van SWOM in Hotel Millings Centrum enkele vrijwilligers in het zonnetje gezet.

Nico Steinfort brengt sinds 2008 de warme maaltijden rond. Hij heeft dit altijd met de hem zo kenmerkende hartelijkheid en belangstelling gedaan. Het bereiken van de mooie leeftijd van 85 jaar is een moment om dit vrijwilligerswerk los te laten.

Annet van Aldenhoven meldde zich tien jaar geleden aan voor de bezoekgroep. Zij bezocht in de loop der jaren meerdere personen. Ze doet dit met een grote mate van hartelijkheid en inlevingsvermogen.

Ingrid Eerden nam eind 2008 het secretariaat over van Joke Reinerman. Zij verzorgt dit inmiddels al tien jaar op de haar kenmerkende rustige en integere wijze. Ze is een waardevolle sparringpartner binnen het bestuur en ook in overlegsituaties met andere instanties.

Voorzitter Cor Broekhuizen bedankt de jubilarissen, zij krijgen allen een vrijwilligersspeld, vervaardigd door Wil Wevers van Smidse Willemijne uit Kekerdom. Annet kon helaas niet op de brunch aanwezig zijn, zij zal de speld op een later moment uitgereikt krijgen.

Na de huldiging kon men nog genieten van de heerlijke brunch en bij het naar huis gaan kreeg men nog een attentie mee van het Gasthuis. Dit omdat in augustus de 300.000ste maaltijd is bezorgd.

SWOM is blij met alle vrijwilligers en hoopt nog lang een beroep op hen te kunnen doen.

Uitgelicht

Digitale krant