Logo gemeentenieuwsonline.nl

Black Friday in Maldens winkelcentrum

MALDEN – De eerste Black Friday in het Maldense winkelcentrum heeft op de vrijdagmorgen wel meer winkelend publiek getrokken, maar het was niet zo dat de mensen al om 08.00 uur voor de winkels stonden om van de Black Friday te profiteren. Alleen bij Albert Heijn stonden enkele mensen bij de deur te wachten voor de extra goedkope haartrimmer, Google Home Mini, Bleu Tooth speaker en de hoofdtelefoon.

Die artikelen gingen als warme broodjes over de toonbank, aldus verkoopster Jolanda. Bij Big Bazar was de hele winkel in de aanbieding uitgezonderd actieartikelen en artikelen die al afgeprijsd waren. De Nijmeegse Lotte van den Belt was niet speciaal naar het Maldense winkelcentrum gekomen voor de Black Friday. "Ik kom zojuist van Intratuin af, maar daar was het ook niet druk", aldus Lotte. De heer van Elst van The Reads Shop liet weten dat de klanten daar ook niet voor de deur hebben gelegen. Dat is meer voor witgoedzaken, is hij van mening. "Ik had een actie met kerstkaarten die zijn ook wat verkocht,maar er was geen run op", aldus Van Elst.

Voor Sander van Gall & Gall was het een gewone vrijdag, ondanks dat hij de Bacardi, Bokma en Johnnie Walker in de aanbieding had. Bij Van Dijk Experience Store en Lingerie bij Lotte profiteerde Claudia Peterse uit Malden van de Black Friday door een dekbedovertrek met 50 procent korting in de wacht wist te slepen, maar ik ben niet speciaal voor Black Friday naar het winkelcentrum gegaan, maar ik zag het toevallig in de etalage liggen", aldus Claudia. Ook bij Stoer en Style was het niet drukker als op een normale vrijdag, aldus Angelica Verweijen. Evenals bij Teezz, liet Michaela Hermsen weten. Bij schoenenzaak Gremmen geven ze het gehele jaar kortingen."Ik moet er hard over nadenken of wij het volgend jaar nog wel mee doen met de Black Friday", aldus de eigenaar.

Meer berichten