Logo gemeentenieuwsonline.nl
Kerst-Inn 2017
Kerst-Inn 2017

Kerstmarkt in de bergen

MOLENHOEK - Op zaterdag 15 december wordt voor de 7e keer een gezellige kerstmarkt gehouden. Deze kerst-lnn wordt georganiseerd door de stichting Jeugd- en Jongerenwerk Molenhoek in samenwerking met gemeenschapshuis De Wieken aan de Esdoornlaan 5 in Molenhoek.

Het evenement begint om 14.00 uur en duurt tot 19.00 uur. De toegang is gratis. Dit jaar wordt de bezoeker meegenomen naar de sfeervolle bergen. Hobbyisten laten hun creaties zien, er zijn mooie kerstcadeautjes te koop, allerlei optredens zijn te bewonderen op het podium en er is sfeervolle muziek te beluisteren. Verschillende sponsoren voorzien de bezoekers van lekkere hapjes.

Met de loterij kunnen bezoekers weer mooie prijzen winnen. De kaartjes voor deze loterij worden tijdens de kerstmarkt verkocht en de prijzen worden verloot onder de aanwezigen.

Dit jaar is er voor het eerst tegelijkertijd ook een Kerst-Inn Outdoor. Deze wordt samen met winkeliersvereniging Molenhoek georganiseerd. Jong en oud zijn welkom om tijdens deze markt mee af te reizen naar de sfeervolle bergen.

Meer informatie en het programma staan op www.kerstinn-molenhoek.nl.

Meer berichten