Afbeelding
Foto: Joop Verstraaten

AH en Kringloop Groesbeek op de bres voor eenzame ouderen

Algemeen

GROESBEEK – Dankzij de Albert Heijnvestiging in het Groesbeekse winkelcentrum Bellevue en Kringloop Groesbeek aan de Industrieweg hebben zondagmiddag zo'n 90 ouderen en eenzame ouderen een geweldige middag beleefd.

De ouderen zijn door beide bedrijfsleiders Sander Verdijk van Albert Heijn en André Brouwer van Kringloop Groesbeek uitgenodigd in het Trefpunt van De Meent. De oudere gasten werden ontvangen op koffie/thee met een verse oliebol. Daarna kregen alle aanwezigen een lunch aangeboden bestaande uit soep, broodjes en diverse salades. Tussen de lunch door werden de gasten getrakteerd op live muziek van onder andere Helen Liebers, die enkele succesnummers live ten gehore bracht. Daarna waren het Teetje Bruuns (Theo Peters) en Wim Gerritzen, die eveneens de handen op elkaar kregen van de enthousiaste aanwezigen. Ook de drankjes die werden genuttigd waren voor rekening van de twee begunstigers.

De middag werd afgesloten met een optreden van het Groesbeekse smartlappenkoor Ochaarm, dat er met gebrachte smartlappen een dolle boel van maakte. Tevreden is iedereen op het eind van de middag huiswaarts gekeerd. De twee begunstigers waren zichtbaar blij over het verloop van de middag.

Uitgelicht

Digitale krant