Iris, Yasmin en Froukje. (foto: Nadine Buil)
Iris, Yasmin en Froukje. (foto: Nadine Buil) Foto: Nadine Buil

Beste lotenverkopers in het zonnetje gezet!

Algemeen

MILLINGEN - De Grote Clubactie 2018 is weer ten einde. Vele mini’s en aspiranten C van Switch hebben hun uiterste best gedaan om zoveel mogelijk loten voor de club te verkopen.

Een belangrijke actie voor de club, omdat er op deze manier weer extra inkomsten zijn voor de club. Gelukkig is hier naar tevredenheid gehoor aan gegeven en met ruim 700 verkochte loten mag dit met recht weer een succesvolle actie genoemd worden. Dit levert Switch een opbrengst van 1.682,30 euro op. Deze opbrengst wordt dit seizoen besteed aan het jeugdkamp in mei.

Voor de top 3 van de verkopers was er nog een verrassing. Zaterdag 5 januari werden ze voor de training in het zonnetje gezet en kregen ze alle drie door Arrianne, coördinator Grote Clubactie, een Switchshirt met naam overhandigd. 1. Yasmin Janssen met 73 loten; 2. Iris Marques met 41 loten; 3. Froukje van Alst met 39 loten.

Naast deze kanjers waren er nog zeven kinderen die 20 loten of meer hadden verkocht en zij kregen namens de Grote Clubactie de 20-loten voucher met kortingsbonnen. Voor alle mini’s was er na de training nog wat lekkers (voor de aspiranten op maandag!) als dank voor hun inzet.

Uitgelicht

Digitale krant