Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Zalmpodium presenteert 'Snoeks'

MILLINGEN - 'Skoeks' is een Westervoortse band. En al een heel aardig tijdje. Dit jaar (november) spelen zij reeds vijftien jaar met elkaar.

Zij maken gezellige muziek die een beetje een mix is van 'Rowwen Heze', Gerard van Maasakkers, Daniel Lohues en Lieven Tavernier. De liedjes gaan over allerlei onderwerpen uit het dagelijkse leven zoals trouw, vriendschap, liefde en verlangen. Dit alles soms in een eigen bewerking, soms als cover en eerbetoon aan het Nederlandstalige- of streektaallied.

De band bestaat uit: Dennis de Rooij(drums, accordeon), Willem Jan Schuurman(basgitaar, accordeon) Gerry van der Sterren( gitaar, basgitaar) en Bert Stienissen( gitaar). In februari 2016 hebben wij al eens kunnen genieten van hun muzikale kunstwerkjes. Daarom zijn wij blij dat ze nog eens naar Millingen wilden komen. Daar zullen we zeker menigeen weer een plezier mee doen.

Wij nodigen iedereen van harte uit om samen met 'Skoeks' het nieuwe jaar in te gaan. Kom op tijd…want vol, is vol..zei de pastoor! De entree is zoals gewoonlijk gratis, maar de bekende hoge hoed zal na afloop voor een vrijwillige bijdrage rondgaan.

Het optreden is zondag 20 januari om 14.00 uur in het kerkje Zalmstraat 8 in Millingen aan de Rijn,

Meer berichten