Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto: Peter Hendriks

VVLK huldigt 11 trouwe leden

LEUTH – Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Leuthse voetbalvereniging VVLK op sportpark De Duffelt was het zondagmiddag een behoorlijke drukte.

Traditiegetrouw werd de nieuwjaarswedstrijd gespeeld tussen de twee voormalige A-junioren teams en het eerste gecombineerde A-team van SVO/VVLK, dat leverde een mooie pot op maar geen winnaar. Daarna sprak voorzitter Geert Keukens de VVLK aanhang toe. In zijn toespraak was ook duidelijk een noodkreet te beluisteren, doordat er steeds minder vrijwilligers zijn voor steeds meer taken. Ook het ledenaantal loopt terug, de kosten nemen toe en de inkomsten nemen af. Het bestuur stelt plannen en acties in het vooruitzicht en hoopt daarbij dringend op hulp van de leden en de ouders van de jeugdleden om de helpende hand te bieden.

Vervolgens kreeg Herman Haan van burgemeester Slinkman een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt, waarna Geert Keukens elf leden in het zonnetje zette voor hun trouwe lidmaatschap van de vereniging te weten: 25 jaar: Dennis Dengerink, Roy Langens en Frank Hoenselaar. 40 jaar: Maarten Rutten, Willy Seegers, Gery Keukens, Harm Brugman, Oscar Campschreur en Ronnie Verheijen; 50 jaar: Wim Arts; 60 jaar: Eef Sack
Na het officiële gedeelte werd er feest gevierd in de bomvolle kantine van VVLK met muziek van de huis-dj Theo van Blitz.

Meer berichten