Logo gemeentenieuwsonline.nl

Deelnemers kunst- & kitschroute Groesbeek gezocht

GROESBEEK - In het weekend van 25 en 26 mei wordt de derde kunst- & kitschroute gehouden. Mariëlle Poelen en Coby Poelen zijn de drijvende krachten achter dit evenement.

Het is een laagdrempelige expositie van amateur- en professionele kunstenaars die hun werk tentoonstellen in hun eigen omgeving. Op deze manier hopen zij de kunst in de brede zin onder de aandacht te brengen van een zo breed mogelijk publiek. Gewoon op de fiets, wandelend of met de auto erop uit om kunst te kijken en ervan te genieten. Iedereen die schildert, tekent, fotografeert, iets creëert met glas, hout, steen, papier, keramiek, stof, et ceera en dit graag eens aan anderen wil laten zien kan zich aanmelden om mee te doen. Voorwaarde is dat de expositie binnen Groesbeek is om de route niet al te groot te maken.

Iedereen, ook buiten Groesbeek kan meedoen. "Mocht je mee willen doen en je hebt geen eigen atelier of locatie, dan zoeken wij een ruimte voor je. Het uitgangspunt is om in een laagdrempelige sfeer kunstenaar en bezoeker bij elkaar te brengen. Heb je zin om mee te doen of heb je een leuke locatie die je ter beschikking zou willen stellen (denk aan een mooie schuur, overkapping, tuinhuis of tuin) meld je dan aan! Als je niet veel werk hebt kun je denken aan een duo-presentatie." Aanmelden voor 15 februari via het formulier op de website. Meer informatie staat op www.kunstenkitschroute.com of mail ervoor naar kunstenkitschroute@gmail.com.

Meer berichten