Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto: Jan Peters

De Treffers huldigt jubilarissen

GROESBEEK – Voorzitter Bert Janssen van De Treffers heeft zaterdagmiddag de handen vol gehad om alle jubilarissen die De Treffers al jarenlang trouw gebleven zijn te huldigen.

Van de dertig jubilarissen waren er zaterdagmiddag 26 aanwezig die allen persoonlijk werden toegesproken met lovende woorden. Ook ontvingen de jubilarissen een verenigingsspeld, alsmede een oorkonde en niet te vergeten een fraaie bos bloemen. De vier jubilarissen die wegens omstandigheden niet aanwezig konden zijn, zullen thuis met een bezoek worden vereerd worden. Wij mogen trots zijn op onze leden, liet Janssen weten, want zonder leden kan een vereniging niet voortbestaan.

Theo Kersten was liefst 75 jaar lid, terwijl Mat Peters, Piet Jacobs en Theo Rutten er al 70 jaar lidmaatschap op hadden zitten. Gerrit Wijnhoven, Rini van de Bergh, Wiel Janssen en Wim Nillesen zijn de vereniging al zestig jaar trouw gebleven en Henk Grim, Theo Jochoms, Frans Peters en Frans Langeveld zijn al een halve eeuw Trefferslid. Jos van Leur, Henk Heijen, Hem Wijers, Tonnie de Bruin, Patrick Janssen, Peter Jochoms, Jos van Doorn en Oscar Kokx zijn al veertig jaar verbonden aan De Treffers en Hans Michels, Antoine Janssen, Arno Hendriks, Rob Gebbink, Ad Peters, Theo Gerrits, Theo van Grinsven, Pieter Brouwers en Gerrit Kersten zijn al 25 jaar De Treffers trouw.

Na het officiële gedeelte barstte de nieuwjaarsinstuif bij De Treffers los. Iedereen die De Treffers een warm hart toedraagt, was van de partij zodat het clubhuis aan het Nijerf vol was, bomvol.

Meer berichten