Logo gemeentenieuwsonline.nl

Hardlopen voor beginners bij loopgroep Ooijpolder

OOIJ - Je goede voornemens meteen uitvoeren. Dat kan! Op maandag 7 januari is er  bij Loopgroep Ooijpolder weer een beginnerscursus hardlopen gestart.

Wat is het heerlijk om je hardloopschoenen aan te trekken. Trainen vanuit huis in de buitenlucht. Daarna lekker douchen en je trakteren op een kopje koffie of thee. De cursus is geschikt voor iedereen, man, vrouw, jong, oud. Je begint met hardlopen of je komt terug na een blessure. De cursus duurt elf weken, met als doel vijf kilometer achtereen te kunnen hardlopen. Daarna kan je instromen in een van onze bestaande groepen.

Het einde van de cursus sluit aan bij de happening van Rondje Millingen op 24 maart. Misschien vind je het dan leuk om je eerste wedstrijd te lopen in onze mooie omgeving. Uiteraard is dit geen must. Recreatief lopen is ook heel leuk!

Info over de training: We starten als er zeven deelnemers zijn. Trainingstijden 19.30 – 20.30 uur. Start locatie: eerste training parkeerplaats Gelderse Poort. Trainster: Anne-Marie Wingels. Kosten: 40 euro (elf trainingen + deelname Rondje Millingen). Aanmelden of informatie bij: awingels@outlook.com.

Meer berichten