Logo gemeentenieuwsonline.nl

Prins Ummenie: 'Kom verkleed naar Schlagerfestival'

(foto: CV De Feestneus)
(foto: CV De Feestneus)

GROESBEEK – Prins Ummenie de 59ste van Groesbeek Lars Derks 'Nase' doet een oproep aan alle Groesbeekse carnavalisten om verkleed naar het Schlagerfestival te komen.

De Prins heeft in aanloop na de carnaval samen met een aantal carnavalsverenigingen een leuk idee bedacht. Het is hen de laatste jaren opgevallen dat er slechts een handje vol mensen verkleed zijn tijdens het Schlagerfestival, dat op zaterdagavond 9 februari gehouden wordt in sporthal Heuvelland aan de Ambachtsweg. Dit moet volgens de initiatiefnemers anders kunnen.
Haal je leukste carnavalsplunje uit de kast! Zij zouden het geweldig vinden als iedereen carnavalesk verkleed komt (en dan liever geen polo met naam)! Dit omdat zij vinden dat dit bij het carnaval hoort, maar ook omdat het zorgt voor een geweldige sfeer vanaf de eerste minuut. "Iedereen die rond de elfde van de elfde in Kölle of Mestreech is geweest, weet wat wij bedoelen", aldus Prins Ummenie de 59ste. Inmiddels hebben al 31 carnavalsgroepen laten weten het initiatief te ondersteunen en verkleed naar het Schlagerfestival te zullen komen.

Meer berichten