Logo gemeentenieuwsonline.nl
(foto: Peter Hendriks)
(foto: Peter Hendriks)

Adembenemend nieuwjaarsconcert fanfare Sint-Cecilia en zangkoor Vivace

MILLINGEN – Het was adembenemend het nieuwjaarsconcert van de 100-jarige fanfare Sint-Cecilia en de 50-jarige zangvereniging Vivace zaterdagavond in sporthal De Duffelt in Millingen.

Het leek wel een kopie van het Wiener Philharmoniker nieuwjaarsconcert -dat bekend is over de gehele wereld- dat in sporthal De Duffelt gebracht werd. Ondanks dat de sporthal gevuld was met 350 toeschouwers kon je regelmatig een speld horen vallen. De kopie van het Wiener Philharmoniker concert werd uitgevoerd in de 'Goldener Saal' van sporthal De Duffelt.

Het concert met alles er op en eraan sloeg aan en kreeg diverse malen de handen op elkaar van de enthousiaste toeschouwers bij diverse nummers die solo of gezamenlijk ten gehore gebracht werden zoals de Radetzky Marsch. De Nijmeegse hofdansvereniging 'Les Précieuses Ridicules' maakte het nieuwjaarsconcert helemaal compleet. Het bijzondere jubileumconcert werd gratis aangeboden omdat zowel fanfare Sint-Cecilia als zangvereniging Vivace na al die jaren (fanfare 100 jaar en Vivace 50 jaar) iets terug wilde doen voor de hele regio.

Meer berichten