Logo gemeentenieuwsonline.nl

Nieuwe Alpha in Heumen van start

HEUMEN - Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof die ook in deze regio wordt aangeboden. Wereldwijd hebben ruim 25 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.

Voor iedereen uit de regio Nijmegen gaat op dinsdag 12 maart een Alpha van start. Na een introductieavond ontdekken de deelnemers in tien interactieve en gezellige bijeenkomsten wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luisteren de Alpha-deelnemers naar een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen.

De cursus is gratis en vrijblijvend. De introductieavond wordt gegeven op 12 maart van 20:00 tot 21:30 uur (inloop vanaf 19:45 uur) op Heiweg 6 in Malden. Afhankelijk van de inschrijvingen vindt de cursus in Nijmegen of Malden plaats. In Nederland hebben ruim 300.000 mensen een Alpha gevolgd. Of je jong of oud, gelovig of niet-gelovig bent; je bent welkom!

Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen. Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op alphacursus.nl of neem contact op met ngkalpha@gmail.com.

Meer berichten