Logo gemeentenieuwsonline.nl

Theatergroep Bint brengt 'Off Road' in Op de Heuvel Groesbeek

GROESBEEK – Indigo, Forte Welzijn en theatergroep Bint presenteren op donderdagavond 24 januari de voorstelling 'Off Road' in wijkcentrum Op de Heuvel aan de Ericastraat 29 in Groesbeek.

In deze dynamische, humoristische en herkenbare multimedia voorstelling wordt de belevingswereld van mensen met AD(H)D zichtbaar gemaakt. De voorstelling is gemaakt op basis van interviews met (jong) volwassenen met AD(H)D en wordt gespeeld door drie betrokken theatermakers, die alle drie een persoonlijke link met het onderwerp hebben. De voorstelling is voor iedereen van twaalf jaar en ouder die meer wil weten over AD(H)D. Na de voorstelling wordt er een 'Off Road-spel gespeeld. De bezoekers van de voorstelling kunnen ervaringen uitwisselen over het leven met en zonder AD(H)D.


De voorstelling is op donderdagavond 24 januari van 19.30 tot 21.30 uur. De entree bedraagt 5,00 euro (de voorstelling is gratis voor kinderen 12+ en voor mensen met een minimum inkomen). Men kan zich aanmelden bij Indigo (026 3124483 of via info@indigogelderland.nl of een kaartje halen bij de balie van wijkcentrum Op de Heuvel). Zorg dat je erbij bent want het is de laatste keer dat theatergroep Bint 'Off Road' speelt.

Meer berichten