Afbeelding

Tien jaar Ronald McDonald Huis Arnhem

Algemeen

ARNHEM - Op woensdag 20 februari van 19.00 - 22.00 uur houdt de Business Breakfast Club Arnhem een benefietavond voor Ronald McDonald Huis Arnhem.

Een sportieve avond met een Masterclass van sportverslaggever en spreker Jan Roelfs (NOS) en ex-sporter en sportverslaggever bij de NOS Herbert Dijkstra. Op zoek naar het Goud in Jezelf. Deze twee mannen weten hoe je jezelf en je team naar grote prestaties kunt leiden. Na de Masterclass is er een netwerkborrel en de kans om met deze twee heren na te praten. De opbrengst is voor Ronald McDonald Huis Arnhem en zal gebruikt worden voor de aanschaf van nieuwe bedden in het Huis.

"We zijn deze avond te gast bij topsport locatie Papendal. Tickets zijn te koop via https://www.eventbrite.nl, zoek naar 'Netwerkavond 10 jaar Ronald McDonald Huis Arnhem'. De kosten zijn 85 euro per ticket. Het ticket is tevens uw lotnummer, we verloten onder andere een heerlijk diner voor twee met hotelovernachting op Papendal! Meer informatie of kunt u iets anders betekenen voor ons Huis? Bel 026 3525260 en vraag naar Suzanne Brands."

Uitgelicht

Digitale krant