Logo gemeentenieuwsonline.nl

Constance Kersjes uit Malden finaliste Miss Teen of Gelderland

Constance Kersjes Miss Teen of Gelderland 2019. (foto: Tweel Light Zone Photography, Martin van den Tweel)
Constance Kersjes Miss Teen of Gelderland 2019. (foto: Tweel Light Zone Photography, Martin van den Tweel)

MALDEN - De zeventienjarige Maldense is een van de vijftien tienermeiden die geselecteerd is als finaliste van Miss Teen of Gelderland 2019. De winnares mag door naar de landelijke finale van Miss Teen of the Netherlands.

In een periode van twee maanden wordt zij voorbereid op de finale, die 30 maart gehouden wordt in de Veluvine in Nunspeet. In deze periode krijgt ze verschillende sportdagen verzorgd door Club Pellikaan Apeldoorn. Naast de sportdagen worden er ook catwalk-, presentatie-, social mediatrainingen en een complete make over verzorgd. Onder leiding van Tweel light Zone worden op verschillende locaties in Gelderland fotoshoots genomen.

Constance, havoleerling van het Canisius College in Nijmegen, gaat een spannende en leerzame tijd tegemoet. Omdat ze niet bekend is met het modellenwereldje, was het extra leuk om als finaliste te zijn gekozen. Als finaliste gaat zij zich ook inzetten om zoveel mogelijk geld op te halen voor de stichting Linda.foundation. Het fonds is bestemd voor ouders met kinderen die in financiële nood verkeren. ( www.actievoorlindafoundation.nl/actie/constance-kersjes).

Alle finalisten staan op de website van www.missbeautynetherlands.com/finalisten-gelderland-2019. Naast het oordeel van de jury, kan iedereen een stem uitbrengen op zijn/haar favoriete kandidaat.

Constance hoopt dat ze op ieders steun kan rekenen en met de titel van Miss Teen of Gelderland naar de landelijke finales mag gaan. Men kan Constance steunen door op haar te stemmen via sms: Poll Gelderland Constance (naar 3010). Eerlijkheidshalve wordt vermeld dat dit 1,10 euro per stem kost.

Meer berichten