Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Fanfare Jubilate Deo presenteert de Gruusbekse Passion

GROESBEEK - Fanfare Jubilate Deo presenteert de Gruusbekse Passion. De Passion, bekend van televisie maar dan op z'n Groesbeeks. In de Gruusbêkse Passion wordt het traditionele paasverhaal verteld over de laatste uren van Jezus zijn leven, lijden en opstanding op een moderne, lokale en vooral muzikale wijze.

Al enkele jaren staat het uitvoeren van de Passion op het verlanglijstje. Het Bijbelse verhaal over de laatste dagen uit het leven van Jezus, de kruisiging en de daaropvolgende wederopstanding spreekt voor velen tot de verbeelding. Om er een duidelijk Groesbeeks tintje aan te geven hebben we samenwerking gezocht met Popkoor Trente Plus en de band Music on Demand, Bas Wegh, Marcel Wentink
en Roland Coenen; Jos van Rooij &Tilly Schmiermann als verteller & vertelster; Tafeltennisvereniging GTTC, fanfare Wilhelmina,
Schutterij St Hubertus, toneelvereniging Den Zuuten Ienval, carnavalsvereniging Net Aecht, Rob van Grinsven & Niels Rikken.

Entreekaarten kosten 7,50 euro (inclusief twee consumptiemunten te besteden op de afterparty in De Sleutel). "Wat we niet verwacht hadden is gebeurd. Er is zulke grote belangstelling voor De Passion dat de voorstelling van 19 april binnen enkele uren uitverkocht was. Gelukkig hebben we iedereen bereid gevonden om het de volgende dag nog een keer te doen. Op 20 april om 19.30 uur in de kerk in de Breedeweg is er een extra ingelaste voorstelling. Kaartjes reserveren kan via: passiongroesbeek@gmail.com.

Meer berichten