Logo gemeentenieuwsonline.nl

Vier Carnaval in OEV Twee dagen feest voor jong en oud

MILLINGEN - Op zaterdag 2 maart: de carnavals-party. Deze avond zet DJ Lex, beter bekend als DJ Wicked de tent weer op zijn kop.

Met echte carnavalskrakers en top- feestmuziek staat hij garant voor een geweldige carnavals-party. Begonnen wordt om 20.00 uur en ze gaan door tot ongeveer 01.00 uur. De entreeprijs is vijf euro per persoon (leden hebben vrij entree); de toegang is vanaf 12 jaar. Vanwege de alcoholwet werken we deze avond zoals gewoonlijk met polsbandjes voor personen vanaf 18 jaar. "Vergeet daarom je legitimatiebewijs niet!"

Op maandag 4 maart is het gezins-carnaval voor alle papa’s, mama’s, opa’s en oma’s, maar natuurlijk vooral voor de kinderen. Het wordt weer gezellig aan de kinderbar waar de kinderen samen met hun vriendjes en vriendinnetjes hangen aan de mini-statafels, hun drankje drinken en lekker meezingen met de muziek van de te gekke dj, en zanger/ kids-entertainer DJ Coco & Roosy. Kom ook dit jaar weer deze middag tussen 14.00 en 17.30 uur met de hele familie carnaval vieren in de Dreuge tent! Zoals gebruikelijk gelden er voor de kinderen aangepaste frisdrankprijzen, en ook de ouders hoeven niet 'Dreug' te staan. Op maandag is de entree vrij! Carnaval in 'De Dreuge tent' staat voor een superfeest voor groot én klein.        

Meer berichten