Logo gemeentenieuwsonline.nl
Winnaar DJ Virato. (foto: de heer Smit)
Winnaar DJ Virato. (foto: de heer Smit) (Foto: Dhr. Smit)

DJ Virato wint dj-contest

MILLINGEN - Op zaterdag 2 februari verzorgde schuttersgenootschap O.E.V. een open dj-contest in zaal O.E.V. Vanuit heel Nederland kwamen de aanmeldingen binnen, er was zelfs een Belgische inschrijving.

De muziekstijlen varieerden van urban tot hardstyle, vrijwel alle stijlen kwamen deze avond aan bod. "We hadden te maken met door de wol geverfde dj’s, die al een ruime podiumervaring hadden, maar ook met dj’s voor wie het grote podium een vrij nieuwe ervaring was."

Nadat de zaal opgewarmd was door de strakke sessie van D-Jar (Robin van Rijsbergen), die naast Rob Erinkveld (E-Field) en Harm Bekker (Harm B.) tevens één van de drie juryleden was, kon de contest beginnen. Het deelnemersveld bestond uit de dj’s Adam Brown, Resurrect, The Firestarter, DJ Virato en Gio Ramirez. Over de hele avond was er een welkome afwisseling van muziekstijlen en wonderbaarlijke mixsessies.

Het was voor de jury dan ook een hele opgave om kritisch te beoordelen op bijvoorbeeld performance, mixvaardigheden en muziekkeuze, om zo tot een uiteindelijke top drie te komen.

Maar uiteindelijk zijn de drie juryleden het er toch over eens geworden en werden de prijzen als volgt verdeeld:
3e : DJ Resurrect; 2e : DJ Gio Ramirez; 1e : DJ Virato. DJ Virato is in ieder geval weer te horen en te zien, in het voorprogramma van een grote dj-act die zijn opwachting zal gaan maken op 26 oktober dit jaar in zaal O.E.V.

Meer berichten