Logo gemeentenieuwsonline.nl
Vier geslaagde EHAK-deelnemers. (foto: Hans Driessen)
Vier geslaagde EHAK-deelnemers. (foto: Hans Driessen) (Foto: Hans Driessen)

Certificaten Ehak uitgereikt

MILLINGEN - In januari organiseerde ehbo-afdeling Millingen aan de Rijn / Kekerdom een aantal ehak-avonden, Eerste Hulp Aan Kinderen speciaal voor ouders, opa’s, oma’s en begeleiders van baby, kleuter en kind.


Voor iedereen, die (veel) met kinderen omgaan, beroepsmatig, maar ook thuis. Op deze cursus werd geleerd, wat je wel en zeker niet moet doen bij verwonding, val, verslikking, vergiftiging enzovoort bij een baby of kleuter.
Van de zeven geslaagde cursusdeelnemers waren deze avond vier personen aanwezig.

Het was de eerste keer, dat de ehbo-afdeling een dergelijke thema-avond verzorgde en met succes. De ehak zal zeker een vervolg krijgen. Vanwege de uitgebreidheid en complexheid van het onderwerp zullen dat meer avonden van elk twee uur gaan worden. Om het behaalde ehak-certificaat geldig te houden, dienen de geslaagde cursisten, net als een ehbo-er, regelmatig herhalingsavonden te volgen
Voorafgaand aan de algemene ledenvergadering van de vereniging werd aan deze vier geslaagde cursisten officieel het certificaat ehak met een bloemetje uitgereikt.
Met de leuke mededeling, dat deze vier deelnemers ook lid worden van de club, opende voorzitter Alex Janssen de jaarvergadering.

Voor (meer) informatie over eerste hulp, hulpverlening, AED, ehak of aanmelden voor de nieuwe basisopleiding ehbo kunt u kijken op www.ehbomillingenkekerdom.nl, op facebook: ehbo Millingen aan de Rijn / Kekerdom of telefonisch contact opnemen met Alex Janssen 06 10434247, kaderinstructeur ehbo.

Meer berichten