Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto: Joop Verstraaten

In de rij voor Irmadammekes tekeningen in 't Soetrijck Groesbeek

GROESBEEK – Vrijdagmiddag was de 39-jarige Irma Boekhorst uit Nijmegen te gast in de nieuwe chocolaterie en exclusieve snoepzaak 't Soetrijck in winkelcentrum Bellevue in het centrum van Groesbeek.

Irma was uitgenodigd in verband met de opening van de zaak. Zij staat in de hele regio en zelfs ver daarbuiten bekend als ontwerpster en tekenares van de Irmadammekes het veelzeggende poppetje dat op alle soorten serviesgoed, schalen en borden van gezinnen en families voor geboorte, huwelijk, moederdag, kerstmis et cetera. Maar ook op huisnummers en niet te vergeten kalenders komt Irmadanmmeke steeds meer voor.

Vrijdagmiddag stond men in de rij om een persoonlijk gemaakte Irmadammeke te bemachtigen in 't Soetrijck. Zij tekende ter plaatse de gehele gezinssituatie van diegene, die voor haar stonden; dit tot groot genoegen van de aanwezigen. Zij kregen dan ook de Irmadammekes tekeningen mee naar huis en zullen er ongetwijfeld een mooi plaatsje krijgen. Zo ook de tekening voor de 5-jarige Daan en de bijna 4-jarige Evy Blom uit Groesbeek. De bordjes met de Irmadammekes zijn ook verkrijgbaar bij 't Soetrijck, die er vervolgens een lekker cadeau van maken.

Meer berichten