Logo gemeentenieuwsonline.nl

Derde Tributenight in O.E.V.

MILLINGEN - Sluit je ogen tijdens een optreden van Be Floyd en je zuilt dezelfde sensatie ervaren als was je bij een optreden van Pink Floyd. Licht, geluid, zang, instrumentatie alles in perfecte balans in een show waarbij de grootste 'meesterwerken' voorbij zullen komen.

Op het ene moment wat 'spacey' passages afgewisseld door krachtige passages maar ook de melodie lijnen zoals vertolkt door David Gilmour en de momenten van totale gekte (madness) bekend van Roger Waters. Deze Belgische Tribute band staat bekend als een van de beste Pink Floyd-tributes en mag zich continue verheugen op uitverkochte zalen.

Na dit optreden is het de beurt aan Not The Rolling Stones. Waarvan deze groep een tribute is laat zich natuurlijk zeer eenvoudig raden. Not The Rolling Stones is een Britse band die in eigen land in het kielzog van de echte Stones furore maakt. Vocaal en instrumentaal imiteren ze hun idolen fenomenaal en als je de leadzanger van deze band ziet optreden denk je dat het de tweelingbroer van Mick is. Echte Stones fans zullen voor deze band warm lopen!

De Tributenight vindt plaats 21 april in zaal O.E.V., Heerbaan 190 in Millingen aan de Rijn. Kaarten (voorverkoop 17,50, zaal 20 euro) via Primera Millingen (bij de AH) of via Spar Looyschelder, Kerkplein 9 in Leuth. Inlichtingen: www.oev-millingen.nl of j.heijmink1@chello.nl.

Meer berichten