Logo gemeentenieuwsonline.nl

Zondagmorgensalon: Primeur voor Molenhoek!

MOLENHOEK - Het Lees- en OntmoetingsPunt (LOP) is op 24 maart een heuse salon; een ontmoetingsplek voor jong en oud met een prikkelend programma met als thema: 'De Lente'. De toon is licht, met betekenis, gevarieerd, voor ieder wat en de moeite waard om te komen.

Presentatoren zijn Anne Spies en Julie Nas. De Zondagmorgensalon is één van de projecten van 'Molenhoek pakt aan 6' (MPA 6). Inloop vanaf 10.30 uur met koffie/thee en lentegebak. Start om 11.00 uur tot 12.30 uur. Entree 2 euro.

Digicafé in het LOP

Veel mensen beschikken niet over voldoende digitale vaardigheden om mee te kunnen komen in deze tijd. Het Digicafé is een ontmoetingspunt en vraagbaak waar dorpsgenoten terecht kunnen met vragen over het werken met tablet en telefoon. Denk aan internetbankieren, gezondheidsinformatie op websites, openingstijden gemeente en zorginstellingen, voorlichting over voeding en bewegen, contacten met kinderen en kleinkinderen, enzovoort.

Marc Mol en andere dorpsgenoten uit Molenhoek zijn heel graag bereid u daarbij te helpen. Het is een dus een individueel spreekuur. Het eerste Digicafé is op: zaterdag 30 maart van 11.30-13.00 uur in het Lees- en OntmoetingsPunt (LOP), Prinsenweg 3c, winkelcentrum Molenhoek.

Meer berichten