(foto: Rene Hendriks)
(foto: Rene Hendriks)

Jaarvergadering KBO Beek

Algemeen

BEEK – Op 15 maart hield de KBO Beek haar jaarvergadering in de Spiegelzaal van het Kulturhus Beek, aanvang 14.30 uur. De opkomst was bijzonder. Voorzitter Gérard opende en verwelkomde de leden, waarna de ingekomen stukken en uitgaande post behandeld werden.

Stilgestaan werd er bij de overledenen in de ruimste zin. De KBO Beek beschermt uw privacygegevens volgens de AVG. De kaderleden, VOA`s en huisfotograaf werden bedankt voor hun onuitputtelijke inzet. De notulen werd door de vergadering goedgekeurd. Secretaris Ria las het jaarverslag voor. Het was ook een jaar waar het in alle opzichten goed voor de KBO Beek was gegaan, waarvoor dank. Penningmeester Magda had voor de laatste maal de cijfertjes correct behandeld. De kascommissie was ook deze keer weer zeer tevreden over de financiële stukken.

Ook aankomend jaar, exceptionele gebeurtenissen daargelaten, blijft de contributie twintig euro en ook de afdracht van de sportgroepen blijft gelijk. De vrijdagfietsgroep wordt gratis, wat een ovationeel applaus opleverde.

In het bestuur veranderde er iets. Magda nam na tien jaar penningmeesterschap afscheid. Voorzitter Gérard bedankte haar voor haar tomeloze inzet, "Magda ik ga je missen, de KBO Beek natuurlijk ook. Wij hebben samen zoveel gedaan en altijd met veel plezier, veel gelachen. Als een hecht team probleempjes opgelost, terwijl de meesten niet bemerkten dat er iets aan de hand was. Je hebt weleens gezegd, zelf wanneer wij elkaar niet zien, weten wij toch wat wij bedoelen en dat werkt natuurlijk fantastisch. Er is nooit een verkeerd woord gevallen. Magda ik ben trots met je te hebben mogen samenwerken. Jij bent groot in alles, dank je wel." Het bleef niet bij lovende woorden. Met een fraaie ruiker en een bon, vergezelden Magda onder een staande ovatie terug naar haar zetel.

De nieuwe penningmeester Gerard werd met open armen ontvangen. Alle aanwezigen stemden voor, zodat het bestuur weer compleet is. De activiteitenclubs konden vervolgens hun zegje doen.

Uitgelicht

Digitale krant