DVSG speelt wedstrijd met twee gezichten

GROESBEEK - DVSG speelt op het kunstgrasveld tegen AVIOS- DBV in bijna dezelfde opstelling als de laatste wedstrijd. DVSG begint met de wind mee aan de wedstrijd en Ruben Nillessen scoort in de achtste minuut de 1-0 voor DVSG.

Enkele minuten later keurt de scheidsrechter een doelpunt van AVIOS-DBV af wegens een overtreding.DVSG blijft aanvallend voetballen en Menno Sillessen krijgt een goede kans, maar schiet twee maal tegen de keeper aan. Enkele minuten later mag hij vanaf elf meter proberen te scoren, omdat Niek Derksen onderuit gehaald was. En Menno scoort in de 29e minuut ook de 2-0 voor DVSG uit een penalty. Twee minuten later is het Ivo van Balkom die goed doorkomt over rechts. Hij geeft een vlijmscherpe voorzet en Niek Derksen scoort bij de tweede paal de 3-0 voor DVSG. Dit is ook de ruststand.In de 2e helft voetbalt DVSG tegen de wind in. AVIOS-DBV gaat aanvallender voetballen en bij DVSG sluipt er onzekerheid in het spel. Zeker als in de 50e minuut de 3-1 valt. Je voelt zelfs langs de zijlijn: “Het zal toch niet weer… “ In de 56e minuut valt de 3-2, mede door een communicatiefout achterin. AVIOS-DBV gaat er nu vol voor. In de 65e minuut scoort AVIOS-DBV de 3-3 gelijkmaker en daarna is het alleen nog maar tegenhouden. DVSG heeft 3-3 gelijk gespeeld, maar vandaag voelt het achteraf nog als een gewonnen punt. Voor de neutrale toeschouwer was het een heerlijke wedstrijd, alleen waren die er niet veel. DVSG blijft moeite houden met een overwinning over de streep trekken en zichzelf na goed spel te belonen.

Volgende week weer een nieuwe kans voor DVSG uit tegen SCD’33.