Logo gemeentenieuwsonline.nl
(foto: De Treffers)
(foto: De Treffers)

Regionale jeugd opleiding De Treffers werpt vruchten af

GROESBEEK - Terwijl de meeste amateurclubs in Nederland met een daling van het aantal leden te maken hebben, groeit het aantal leden bij De Treffers de tweede divisionist uit Groesbeek.

Met name bij de jeugd is een forse stijging te zien. Het aantal pupillen nam met 25 procent toe. Bij de junioren zien we een groei 11 en bij de senioren een groei van 7 procent.
Het totaal aantal leden van De Treffers steeg hierdoor naar 1350. Hoe het komt dat De Treffers tegen de landelijk trend in groeit? "Wij zijn een vereniging waarin voetbalontwikkeling, prestatie maar ook gezelligheid centraal staat. Voor veel jonge mensen is het belangrijk dat er een goede combi is. Onze vereniging beschikt over kwalitatief goede trainers, een mooie accommodatie en een groot aantal vrijwilligers die er voor zorgen dat De Treffers een fijne club is om bij te spelen", vertelt Bert Janssen, voorzitter van De Treffers. "De grote aanwas van spelers vraagt veel van onze planners met betrekking tot de indeling van de velden en kleedkamers. We zijn er, met dank aan alle betrokken vrijwilligers, in geslaagd om het allemaal goed op orde te krijgen."

Meer berichten